Interieur Blogs

De fijnste fauteuils om je favo boek in te lezen
  1. Fauteuil Timeout
Dit is niet zomaar een fauteuil. De Timeout van Conform is helemaal te personaliseren naar jou wensen. Er is keuze uit honderden stoffen en lederen bekledingen, ook is er nog keuze uit de soorten poot aluminium en hout. Met de losse footstool van de Timeout waan je je al helemaal in je favoriete boek. Kortom, écht een fauteuil voor jouw.
 
Klik hier om de fauteuil te bekijken.
 
  1. Fauteuil Gaga
Deze Lady Gaga is perfect voor een kleinere ruimte. Op het eerste oog lijkt het een simpel stoeltje maar je zal je nog verbazen. Deze fauteuil heeft namelijk een draaifunctie. Ideaal om naar de tv toe te draaien of juist niet. Gaga is verkrijgbaar in alle kleuren die je je maar kan voorstellen. En een extra tip: met een printje is ze misschien nog wel leuker.
 
Klik hier om de fauteuil te bekijken.
 
  1. Fauteuil Bravo
Hello retro! De Bravo is een luchtige fauteuil met geweldig zitcomfort. Gooi je benen de lucht in met de bijpassende footstool. Bravo is een draaistoel met retourgeheugen dus de stoel draait direct weer terug in zijn originele stand. Bekleed deze topfauteuil met stof of leder naar keuze en alles wat je daarna nog hoeft te doen is genieten!
 
Klik hier om de fauteuil te bekijken.
 
  1. Fauteuil freistil 173
De freistil 173 is net als een gummibeertje. Dit grappige fauteuiltje is niet alleen een enorme aandachtstrekker, maar ook het zitcomfort is verrassend goed voor zo’n kleine fauteuil. Vrolijk en speels, in elke kleur en stof verkrijgbaar. Ook bij deze fauteuil kan eventueel samen met een footstool worden gecombineerd, namelijk een soort poefje. Als je nu nog niet verkocht bent…
 
Klik hier om de fauteuil te bekijken.
 
  1. Fauteuil Cloud
De naam zegt het al, deze fauteuil voelt aan als een wolkje. De slanke pootjes in combinatie met de poofy zitting zorgen voor de perfecte harmonie. Cloud is super voor in een jeugdig interieur. De stoel is verkrijgbaar in de kleuren stonewashed cotton (lichtgrijs) en charcoal (donkergrijs). Zweef jij binnenkort op je nieuwe cloud door je woonkamer?
     
Klik hier om de fauteuil te bekijken.