Merken

Roels

Maatwerk
Design, kwaliteit en service zijn al meer dan 25 jaar de kernwaardes van roels™. roels™ produceert betaalbare zitmeubelen, akoestische oplossingen, interieurbouw en stoffeer oplossingen. We produceren ook maatwerkoplossingen.
 
Vakkennis
In onze fabriek in Leerdam staat een gepassioneerde groep van 40 ervaren designers, meubelmakers, stikkers en stoffeerders garant voor een hoog kwaliteitsniveau. Deze vakkennis wordt gecombineerd met de verwerking van de beste materialen, zoals massief beuken rompen, koudschuim, traagschuim, pocketveren en stoffen en leer van alle merken waaronder: Kvadrat, De Ploeg, Gabriel, Camira, Chivasso, Romo, Ohman en Bute. Resultaat: een persoonlijk hoogwaardig design meubel van Nederlandse bodem.
 
Duurzaam
roels™ brengt duurzame producten voor haar klanten op de markt. Duurzaam in de zin van tijd. Tijd betekent voor roels™ een hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met innovatie en een uitstekende service. En tijd betekent voor roels™ ook hoogwaardig en persoonlijk design; design dat blijvend is.
Maar tijd betekent voor roels™ ook duurzaam in de zin van ‘eerlijke’ en ‘schone’ producten.

Bekijk de collectie