Elementenbank Infinity


Een bank met oneindig veel combinaties

Nieuw in de collectie van Jess Design: de modulaire bank Infinity, ontworpen door Gijs Papavoine. De stijl van deze gerenommeerde designer sluit naadloos aan bij de bestaande collectie van Jess Design: sterke, grafische elementen, aangevuld met vloeiende vormen. Een perfecte mix van pure belijning en functionaliteit. De Infinity bestaat uit verschillende elementen waarmee je de perfecte bank zelf kunt samenstellen. Denk aan elementen met rug, met hoek ( in verschillende groottes) en met armleuning. Een bijpassende poef maakt het plaatje compleet. 

Bepaal de uitstraling van uw Infinity bank door zelf de perfecte bekleding te kiezen. Naast de prachtige leder collectie van Jess, zijn er inmiddels ook mooie stoffen te verkrijgen. De Infinity leent zich perfect om voor een combinatie van materialen te gaan, maar is uiteraard ook in een enkele stof- of leersoort verkrijgbaar. Maak uw Infinity af door te kiezen voor de bijpassende (arm)kussens. 

Afmetingen: 
  • Diepte: 90 cm
  • Hoogte: 78 cm
  • Zithoogte: 42 cm 
Bekijk hier meer van de collectie van Jess Design. 

Jess Design 
Jess is uniek; en soms een beetje extreem, maar altijd betrouwbaar. De meubels hebben een bijzonder iets over zich wat andere meubels niet hebben. Dit is te zien in de opvallende kleuren en de kenmerkende vormen. Jess is betoverend. In een oogopslag weet u genoeg. Maar de verleiding is meer van een aantrekkelijk uiterlijk. Elke vezel straalt aantrekkingskracht uit. Nemt u plaats in de meubelen van Jess Design en voel de beloftes overvloeien in de realiteit. 

Prijs op aanvraag
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Elementenbank Infinity

Elementenbank Infinity