Salontafel Como


Luxe salontafels met keuze uit verschillende materialen

De Como collectie van Duran straalt luxe en stijl uit. Deze organisch gevormde tafels sluiten naadloos aan op de laatste interieurtrends. De Como collectie bestaat uit de volgende varianten:
  • Salontafel Large: 140x95x35H cm
  • Salontafel Medium: 100x68x30H cm
  • Butler tafel Low: 48x32,5x45H cm
  • Butler tafel High: 48x32,5x52H cm
  • Como Pouf: 70x48x28H cm
Daarnaast kunt u de Como tafels voorzien van een zelf gekozen blad. Hiervoor is keuze uit marmer, dekton en eikenhout. Of aanvraag is er eventueel ook stucco of glas verkrijgbaar. Kies voor het onderstel uit Zwart, New Bronze of Beige

Combineer de tafels met de organische pouf (zoals op de foto) voor een extra uniek totaalplaatje.   

Bekijk hier meer van de collectie van het merk Duran.

Duran
Duran Lighting & Interiors levert al sinds 1987 exclusieve lampenkappen, meubelen kussens en accessoires. Alle ontwerpen zijn van de hand van meneer en mevrouw Duran en worden op ambachtelijke wijze vervaardigd met oog voor kwaliteit en detail. Kenmerkend voor de collecties van Duran is de combinatie van bijzondere hoogwaardige materialen en ingetogen kleuren, altijd met een twinkeling!
Of het nu lampenkappen, meubelen of kussens betreft, de signatuur van Duran herken je uit duizenden; kwaliteit en exclusiviteit, gecombineerd met de meest prachtige stoffen en materialen.

Alle lampen van Duran zijn traditioneel gemaakt in hun eigen werkruimte. Of het nou het frame is, de binnen- en buitenstof of de kleur van de leidingen, alles is handgemaakt met alleen de fijnste materialen. De missie van Duran is puur perfectie, van ontwerp tot uitvoering. Bij elke collectie streeft Duran Lighting & Interiors naar een goede samenhang tussen vernieuwing en eenvoud.

Vanaf 1549,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Salontafel Como

Salontafel Como