Hanglamp Valbonne Bamboe


Elegante hanglamp; een echte eye-catcher, per stuk verkrijgbaar in meerdere maten

Een prachtige elegante lamp, gemaakt van bamboe. U kunt de lamp geheel naar uw wens samenstellen. De opties en feiten op een rij:
  • De lampen zijn verkrijgbaar in de volgende maten: ø40, ø50, ø60, ø70, ø80, ø90, ø100, ø120
  • De metalen plafondplaten en de snoeren (standaardlengte) zijn  standaard zwart
  • Naast Naturel bamboe zijn de schelpen ook in het wit en in het zwart verkrijgbaar
  • Mogelijke maten van de plafondplaat: ø40, ø70, 160 x 70 cm (ook op maat leverbaar)
  • Een voorbeeld van een kant en klare set: Set van 3 lampen: 2x lamp van ø60cm + 1x lamp van ø40cm + zwarte plafondplaat van ø70cm
  • Er zijn ook kant en klare sets van 4, van 5 en van 7 lampen. Neem contact op voor meer informatie.
Bekijk hier meer van de collectie van het merk Duran.

Duran
Duran Lighting & Interiors levert al sinds 1987 exclusieve lampenkappen, meubelen kussens en accessoires. Alle ontwerpen zijn van de hand van meneer en mevrouw Duran en worden op ambachtelijke wijze vervaardigd met oog voor kwaliteit en detail. Kenmerkend voor de collecties van Duran is de combinatie van bijzondere hoogwaardige materialen en ingetogen kleuren, altijd met een twinkeling!
Of het nu lampenkappen, meubelen of kussens betreft, de signatuur van Duran herken je uit duizenden; kwaliteit en exclusiviteit, gecombineerd met de meest prachtige stoffen en materialen.

Alle lampen van Duran zijn traditioneel gemaakt in hun eigen werkruimte. Of het nou het frame is, de binnen- en buitenstof of de kleur van de leidingen, alles is handgemaakt met alleen de fijnste materialen. De missie van Duran is puur perfectie, van ontwerp tot uitvoering. Bij elke collectie streeft Duran Lighting & Interiors naar een goede samenhang tussen vernieuwing en eenvoud.

Vanaf 288,- (excl. lichtbron en plafondplaat)
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Hanglamp Valbonne Bamboe

Hanglamp Valbonne Bamboe