Collectie

We leven in tijden van globalisering. Waar is de kwaliteit, wat zijn de factoren die kwaliteit definiëren en welke producten vallen op dankzij hun hoge kwaliteit? Al2 wil het antwoord zijn op deze vragen.

Team van designers
Een team vol optimistische mensen vol enthousiasme besloten een nieuw merk te creëren met unieke meubels met hoge standaards. Opvallende, gecertificeerde productie met een succesvolle historie in combinatie met toegekende designers zorgen voor de wonderlijke vorm van al2. Het al2 team voelde dat er opnieuw gedacht moest worden over meubels en dat het gebruik van meubels opnieuw bestudeert moest worden. Ze wilde opnieuw nadenken over de materialen, het veiligheidsniveau en hoe meubels hun capaciteiten verslijten. Meubels moesten hun ecologische levensvatbaarheid verhogen. 

Kwaliteit en design
Al2 gelooft in design! Niet als iets twijfelachtigs maar als een gericht onderzoek en als een dagelijks expressief gevoel van gevoel en passie. Dit zijn symptomen van een artistiek concern dat in aanraking blijft met de wereld van creatie. Al2 is er van overtuigd dat elk contact met de wereld van design bijdraagt aan de reis naar volwassenheid van een persoonlijke, kritische mening en uiteindelijk een toevoeging is voor de kwaliteit van een beter leven.