Collectie

Nederlands fabrikaat
Cartel Living is een toonaangevende, Nederlandse producent van moderne meubelen in het midden -en hogere segment. De collectie bestaat uit betaalbare designmeubelen, gestoffeerd in trendy kleuren zowel in stof als leder. De krachten van deze oer-Hollandse fabrikant zijn de eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding en de zeer grote collectie stoffen en leersoorten.

Liefde voor het vak
En het designmeubel dat u verdient. Bij Cartel Living heeft het team niet alleen liefde voor ons vak. Ook zit er liefde in ieder meubel dat ze maken. Alle vakmensen worden blij als ze een prachtige stof of leer mogen verwerken tot een comfortabel designmeubel. We missen geen detail en garanderen u altijd kwaliteit. Door de passie krijgt u de aandacht die u en uw nieuwe meubel verdienen.

Oer-Hollands familiebedrijf
Cartel Living ontwerpt en maakt karaktervolle designmeubelen. Alles draait bij ons om Dutch Design en Italiaanse luxe. Wat dat betekent? Cartel Living is oer-Hollands: Nuchter, eerlijk en ze gaan voor de beste resultaten. Daarnaast houdt Cartel Living van handwerk, vooruitstrevende ontwerpen, authentieke materialen en Italiaanse flair. Een echt familiebedrijf en inmiddels een betrouwbare partner in de meubelindustrie.