Collectie

Dôme Deco is een Europees interieur design bedrijf gevesitigd in het Belgische Dilsen-Stokkum. De collecties bestaan uit zeer eigentijdse woonconcepten met een warm maar ‘Cosmopolitan’ karakter. Dôme Deco heeft een unieke positie veroverd in de internationale woonwereld.
 
‘Cosmopolitan’
‘Cosmpolitan living’ zijn twee woorden die perfect samenvatten waar Dôme-Deco voor staat. Dôme Deco creëert interieurcollecties met een kosmopolitische identiteit. We zien dit terug in de collecties, die bestaan uit verschullende ‘moods’. Deze woonsferen worden door de eigen designafdeling gecreëerd aan de hand van zorgvuldig geselecteerde stijlbeelden. Inspiratie uit hele wereld en uit de natuur is gebruik om de collecties een unieke ‘feel’ te geven. De collecties zijn herkenbaar door unieke combinaties van kleuren en texturen. Dit resulteert in een warm, uitnodigende en verfijnde woonsfeer. De interieurlook van Dôme Deco is uitermate geschikt voor degenen die genieten van een 'urban' levensstijl met een vleugje luxe.
 
Contrasten
Contrasten zijn belangrijk voor Dôme Deco. Contrasten ontstaan door het combineren van elementen van inhoud en vorm (warm-koud, licht-donker, stad-dorp, man-vrouw, urban-landelijk) en door de naam van Dôme Deco als een totaal uniek en echt verhaal dat geen andere concepten of merken imiteert.
Colijn Interieur biedt een uitebgreide selectie van Dôme Deco aan, bestaande uit:
  • Verlichting
  • Bijzettafels & Salontafels
  • Stoelen & Poefs
  • Opbergrekken
  • Woonaccessoires: Dienbladen, vazen (‘bowls’)