Collectie

Leefbare luxe
De collectie van Rupert & Rupert is Luxury Living met een feel good factor. Het merk onderscheidt zich door zijn persoonlijke benadering, mooie afwerking, hoge kwaliteit en service. De meubelen zijn eigentijds, comfortabel, leefbaar en luxueus. De collectie bestaat uit banken, tafels, fauteuils, stoelen, stoffen en decoratie. 

Up to date
Rupert & Rupert biedt een luxe én leefbaar interieur en zijn bij uitstek partner van onze detaillisten en interieur-professionals omdat ze een mooie prijsopbouw hebben in de collectie en een up to date kennis van de markt hebben. Door de jarenlange ervaring in het interieurvak en de professionele en persoonlijke benadering zijn ze een ideale sparringpartner. 

Historie
Rupert & Rupert is al sinds 1985 een belangrijke speler in Nederland als businesspartner in de interieurwereld. Als handelsfirma werken Wens en Ria Rupert, en vanaf 1996 ook dochter Britt, samen met de grote internationale spelers. Sinds 2010 ligt de focus op de ontwikkeling en distributie van het private label 'Rupert & Rupert'. De passie voor interieur, ervaring, familie-gevoel en persoonlijke stijl zijn onze drijfveren voor deze collectie.