Collectie

Geschiedenis
Sinds 1964, produceert Rolf Benz banken. Volgens sommigen zijn het de mooiste banken die zijn gecreëerd sinds de mens het fysiek aangename tussenstadium tussen zitten en liggen heeft ontdekt. En wie spreekt dat nou tegen? Er zal wel een reden voor zijn dat de banken van Rolf Benz je overal ter wereld op uiterst elegante wijze uitnodigen om plaats te nemen. Dit gewilde ontspanningsmeubilair is afkomstig uit een piepklein en rustig stadje aan de rand van het Zwarte Woud.

Veelzijdig
Zitcomfort in een uitgesproken moderne stijl. Betaalbaar design voor moderne interieurs of als comfortabel rustgevend element binnen een klassieke of landelijke stijl. Rolf Benz Freistil banken voelen zich in ieder interieur thuis. Van een heerlijke tweezitter tot een veelzijdige loungebank / hoekbank die door de losse elementen in meerdere opstellingen toepasbaar is.

Multifunctioneel
Op een bank van Rolf Benz kan men dromen, dommelen, relaxen, de voeten eens omhoog leggen, zich comfortabel uitrekken, tot zichzelf komen, ontspannen, het zich gemakkelijk maken, chillen, nadenken, knuffelen, pauze houden, gedachten de vrije loop laten, gewoon eventjes gaan liggen... Het is nou eenmaal zo dat de mens alleen op een bank alle stress loslaat, alleen daar kan hij het dagelijks leven vergeten, bijkomen en letterlijk onthaasten.