Collectie

Hoge kwaliteit
Onze kussens, van hoge kwaliteit, zijn allemaal exclusief ontworpen voor Claudi en zijn handgemaakt in Nederland. Claudi levert een prachtig uniek product met passie en enthousiasme. Ze zijn een enthousiast en toegewijd team dat streeft naar het geven van hoge service. Alle producten worden in de studio en showroom in Hoorn ontwikkeld en ontworpen. De kussens worden geproduceerd in de lokale ateliers om een hoge kwaliteit te kunnen bieden. Claudi gebruikt alleen de beste stoffen voor hun ontwerpen.

Innovatief
Claudi streeft ernaar om elk jaar twee nieuwe en spannende kussen collecties te bieden. Ze zoeken steeds samenwerking met gerenommeerde internationale textiel huizen en werken elk seizoen nauw samen met verschillende ontwerpers voor frisse inspirerende ideeën. Zo krijgt de collectie een uniek karakter. Claudi heeft zijn eigen sterke herkenbare stijl.

Duurzame productie
Claudi bieden kwalitatief hoogwaardige producten, gebruiken enkel grondstoffen van hoge kwaliteit en werken met betrouwbare leveranciers. De vullingen van hun kussens zijn allemaal in Nederland met hoge kwaliteit dons en door middel van moderne en milieuvriendelijke technieken geproduceerd.