Interieuradvies waar en wanneer het u uitkomt


Colijn Interieur beschikt over een professioneel team van interieuradviseurs dat u graag bij staat bij het inrichten van uw huis. Ons team is op de hoogte van de laatste interieurtrends en kent de collectie van Colijn Interieur als geen ander. We bieden u persoonlijk interieuradvies om er voor te zorgen dat we samen met u, uw droominterieur samenstellen.

Of u nu een compleet nieuw interieur wilt of juist alleen een kleine touch up, voor het team van Colijn is geen enkele uitdaging te gek. U kunt zelf uw budget aangeven en daar houden de adviseurs uiteraard rekening mee.

We kunnen niet wachten om met u aan de slag te gaan!


 

Hoe werkt het


Stap 1. Bel of mail ons met uw vraag.
Wij zorgen dat we u zo snel mogelijk antwoorden.

Stap 2. Maak samen met ons een afspraak bij ons in de showroom of bij u thuis.
U kunt bij ons langs komen in de showroom, maar als het wenselijk is dat een van onze adviseurs bij u thuis langs komt is dit ook mogelijk.

Stap 3. Meubel- en kleur keuze.
Er wordt samen gekeken welke meubels en kleuren er bij u en uw huis passen. Wij maken graag gebruik van creatieve moodboards om alle ideeën visueel te maken.

 

Stap 4. Plan op maat
Als alles besproken is, wordt er een persoonlijk plan gemaakt en dan is het tijd om uw droominterieur te realiseren!  


 

Ook voor uw bedrijfspand


Een inspirerende werkplek geeft zichtbare impulsen aan kwaliteit en productiviteit. Colijn interieur wordt dan ook door steeds meer ondernemingen gevraagd om ‘persoonlijke en functionele’ werkplekken voor hun werknemers te realiseren, vaak naadloos aansluitend op de identiteit van het bedrijf. Vanzelfsprekend ergonomisch verantwoord, maar wel met een eigen gezicht.

Benieuwd wat we voor uw bedrijfspand kunnen betekenen? Mail dan uw gegevens even door en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.
 

Maak hier een afpraak!


Bel ons!           
T: 071 415 24 21                                    

Mail ons!
Wij zijn altijd bereikbaar per mail en we proberen u zo snel mogelijk te beantwoorden.
Mail: info@colijninterieur.nl

Openingstijden
Maandag 13:00 - 17:00
Dinsdag  9:00 - 17:30
Woensdag 9:00 - 17:30
Donderdag 9:00 - 21:00
Vrijdag 9:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag  Gesloten