INTERIEURADVIES WAAR EN WANNEER HET U UITKOMT
 
Colijn gelooft in het ‘thuisgevoel’, wat gecreëerd wordt door een interieur dat echt bij iemand past. Dit nemen wij persoonlijk. Daarom luisteren wij goed naar uw vragen en beantwoorden wij deze met grote passie. Wij willen u graag ontzorgen!

Colijn Interieur beschikt over een professioneel team van interieuradviseurs dat u graag bij staat bij het inrichten van uw huis. Ons team is op de hoogte van de laatste interieurtrends en kent de collectie van Colijn Interieur als geen ander.

Of u nu een compleet nieuw interieur wilt of juist alleen een kleine touch up, voor het team van Colijn is geen enkele uitdaging te gek. U kunt zelf uw budget aangeven en daar houden de adviseurs uiteraard rekening mee.
 
HET BEGIN: EEN GOED GESPREK
 
Bij Colijn begint alles met een goed en persoonlijk gesprek en een heerlijke kop koffie. Nadat u in onze showroom heeft kunnen zien wat wij te bieden hebben, kijken we naar uw voorkeuren en smaak. Of het nu gaat om een totaal interieur of alleen een bank, wij nemen de tijd om u het beste advies te geven. Mocht het niet lukken om naar onze showroom te komen voor een interieuradvies-gesprek, kunt u ons altijd mailen, bellen, whatsappen of videobellen met uw vragen en wensen. Wij denken graag met u mee.
 
MAAK HIER EEN AFSPRAAK
 
OM OVERZICHT TE CREËREN HEBBEN WIJ HIERONDER DE 4 VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN/PAKKETTEN OMTRENT INTERIEURADVIES OP EEN RIJTJE GEZET
 
1. Advies in de winkel & online
Wij raden aan om foto’s en een plattegrond van uw huis mee te nemen voor uw bezoek aan onze showroom. U kunt deze uiteraard ook naar ons mailen. Hiermee kunnen de adviseurs het beste advies geven omtrent de kleuren/materialen en de grootte van bijvoorbeeld de bank of de tafel. Wij kunnen met uw plattegrond en met uw foto’s indelingen schetsen, kleuren combineren, materialen kiezen en elementen samenvoegen. U kunt van tevoren een afspraak maken met één van onze interieuradviseurs in de winkel of door middel van een videogesprek, zodat er een interieuradviseur voor u zal klaarstaan die u meteen verder zal helpen. Uiteraard kunt u ook zonder afspraak binnenlopen voor gratis interieuradvies.

2. Advies aan huis 
Mocht u er thuis niet uitkomen omtrent de kleur, de stof en/of de indeling, dan is er de mogelijkheid dat een van onze interieuradviseurs bij u langskomt. Vaak gebeurt dit nadat er al een bezoek voorafgaand heeft plaatsgevonden. Waarom? Zodat u van tevoren al heeft kunnen zien welk(e) artikel(en) u aanstaan. Met uw voorkeur(en) kan de interieuradviseur de afspraak bij u thuis zo goed mogelijk voorbereiden. Mocht u het geheel willen overlaten aan de interieuradviseur, nadat u uw wensen heeft uitgesproken, kan dat natuurlijk ook.

3. Advies op Maat: 3D-tekeningen & Moodboards
Nadat u al een bezoek heeft gebracht aan onze showroom (of heeft gebeld) en een adviesgesprek heeft gehad met één van onze interieuradviseurs, kunnen wij voor u meer betekenen. Wij kunnen met uw voorkeuren en onze inzichten een 3D-tekening maken van uw toekomstige huiskamer/eetkamer/slaapkamer/hal. Dit zullen wij vormgeven met uw reeds uitgekozen meubels en uiteraard met voorstellen vanuit onze kant omtrent andere meubels en aankleding. Met de 3D-tekeningen kunnen wij u andere inzichten geven en inspireren. Naast de 3D tekeningen zullen wij een moodboard voor u samenstellen en stoffen en kleuren voorstellen. Tevens kunnen wij met woonaccessoires en kunst uw huiskamer/eetkamer/woonkamer/hal geheel afstylen.

4. Compleet Interieuradvies
Naast al het bovenstaande, kunnen wij u ook adviseren omtrent alle aankleding. Dit betreft vloeren, raambekleding, gordijnen, licht, wandbekleding (behang) & verfkeuzes. Wij kunnen een totaalplaatje voor u creëren en u geheel ontzorgen. Bij een compleet interieuradvies zal de interieuradviseur voor u altijd klaarstaan en zo veel mogelijk voor u regelen. Dit gaat van het regelen van een behanger en het regelen van het inmeten van de gordijnen tot het helpen met kiezen van materialen voor bijvoorbeeld de vloer(en), de keuken en de deuren.


VOOR UW BEDRIJFSPAND
 
Een inspirerende werkplek geeft zichtbare impulsen aan kwaliteit en productiviteit. Colijn interieur wordt dan ook door steeds meer ondernemingen gevraagd om ‘persoonlijke en functionele’ werkplekken voor hun werknemers te realiseren, vaak naadloos aansluitend op de identiteit van het bedrijf. Vanzelfsprekend ergonomisch verantwoord, maar wel met een eigen gezicht.

Benieuwd wat we voor uw bedrijfspand kunnen betekenen? Mail dan uw gegevens door en wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.ONZE INTERIEURADVISEURSONZE BEZORGERS

MAAK HIER EEN AFSPRAAK
 
BEL OF WHATSAPP ONS 
T: 071 514 24 21                                    
 
MAILS ONS
Wij zijn altijd bereikbaar per mail en we proberen u zo snel mogelijk te beantwoorden.
Mail: info@colijninterieur.nl

OPENINGSTIJDEN (Te bereiken op)
 
Maandag 13:00 - 17:00
Dinsdag  9:00 - 17:30
Woensdag 9:00 - 17:30
Donderdag 9:00 - 21.00
Vrijdag 9:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag  Gesloten

31 december en 1 januari zijn wij gesloten.