ACTUEEL:       Corona update

Onze winkel is vooralsnog open
Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de GGD met nauwkeurigheid en treffen extra hygiëne maatregelen voor u en onze medewerkers. De volgende maatregelen hebben we ondernomen: We schudden geen handen, bieden op diverse plekken gratis gebruik van handgels en u kunt ten alle tijden uw handen wassen in onze winkel en de adviesgesprekken zullen verspreid over de winkel met gepaste afstand plaatsvinden. De winkels en de toiletten zullen extra vaak worden schoongemaakt.

We willen u graag verwelkomen met een glimlach en een heerlijke kop koffie (op gepaste fysieke afstand), zodat u onbezorgd, veilig en zeer hygiënisch wooninspiratie kunt komen opdoen.

We verzoeken iedere bezoeker aan onze winkel extra alert te zijn op persoonlijke hygiëne; hoest of nies in uw ellebogen of papieren zakdoek en betaal zo veel mogelijk met PIN.

Advies op afstand
Naast advies in winkel kunnen wij u ook van interieuradvies voorzien op afstand door alle middelen die wij tegenwoordig tot onze beschikking hebben: email, bellen, videobellen (via bijvoorbeeld skype) & sociale media.
Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor interieuradvies op afstand! Met foto’s en plattegronden kunnen wij al een hele hoop!

Klik hier om een afspraak te maken .

Onze reguliere openingstijden gelden:
 
Maandag 13.00 - 17.00 uur
Dinsdag 09.00 - 17.30 uur
Woensdag 09.00 - 17.30 uur
Donderdag 09.00 - 17.30 uur
Vrijdag 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag Gesloten

Op donderdag avond zijn wij geopend op afspraak

2e Pinksterdag zijn we geopend van 12:00 tot 17:00.