Merken

Claudi

Hoge kwaliteit
Onze kussens, van hoge kwaliteit, zijn allemaal exclusief ontworpen voor Claudi en zijn handgemaakt in Nederland.
Wij leveren een prachtig uniek product met passie en enthousiasme. Wij zijn een enthousiast en toegewijd team dat streeft ernaar service van een hoog te bieden.
Alle producten worden in de studio en showroom in Hoorn ontwikkeld en ontworpen. De kussens worden geproduceerd in de lokale ateliers om een hoge kwaliteit te kunnen bieden. Claudi gebruikt alleen de beste stoffen voor hun ontwerpen.

Innovatief
Claudi streeft ernaar om elk jaar twee nieuwe en spannende kussen collecties te bieden. Ze zoeken steeds samenwerking met gerenommeerde internationale textiel huizen en werken elk seizoen nauw samen met verschillende ontwerpers voor frisse inspirerende ideeën. Zo krijgt de collectie een uniek karakter. Claudi heeft zijn eigen sterke herkenbare stijl.

Duurzame productie
Wij bieden kwalitatief hoogwaardige producten, gebruiken enkel grondstoffen van hoge kwaliteit en werken met betrouwbare leveranciers. De vullingen van onze kussens zijn allemaal in Nederland met hoge kwaliteit dons en door middel van moderne en milieuvriendelijke technieken geproduceerd.

Bekijk de collectie