Welkom

Wij zijn Colijn Interieur


In 1977 startte Rijnsburger Cor Colijn aan de Hoge Rijndijk in Leiden met de verkoop van meubelen. Hier zijn wij tot op de dag van vandaag nog steeds gevestigd. Colijn Interieur is een echt familiebedrijf, dat inmiddels ruim 40 jaar voor al uw interieur het gezicht van Leiden is. Onlangs heeft ons pand een complete metamorfose ondergaan en is volledig gerestyled. 

Ruime keuze

Met meer dan 2.500 m2 aan sfeervolle stijlkamers, verdeeld over twee etages, staat er nu voor ieder wat wils. Ons assortiment wordt overzichtelijk gepresenteerd in verschillende intieme huis- en eetkamers. Allemaal zodanig ingericht, dat u zich er een goede voorstelling van kunt maken, hoe het bij u thuis zal staan.  

U vindt bij ons een ruime collectie meubelen, originele vloeren, de allernieuwste wandafwerkingen en exclusieve decoraties en accessoires uit binnen- en buitenland. Ontdek zelf dat leuk wonen ook heel betaalbaar kan zijn en laat u inspireren om van uw huis echt een thuis te maken! Persoonlijke benadering, goede service en correcte klachtenafhandeling staan bij ons hoog in het vaandel. Dit is waarom onze :

- Adviezen en Ideeën;
- Uitstekende service;
- Eigen bezorgdienst;

nog steeds gratis zijn. Dus kom gezellig langs, de koffie staat altijd voor u klaar!

Heeft u ons gezien op RTL 4 bij LifestyleXperience? Zie hieronder onze uitzending in RTL LifestyleXperience.