De bezorg service

Levertijd
Onze winkel heeft geen eigen voorraad en heeft vrijwel iedere dag transport om de winkel te voorzien van de afhaal/ te bezorgen goederen. De levering aan huis is afhankelijk van onze bezorgdienst. Gemiddeld is er een levertijd van 6 tot 8 weken. Dit kan verschillen per leverancier. Informeer dus van te voren bij ons in de winkel over  de levertijd. Zodra uw bestelde artikelen binnen zijn gekomen nemen wij altijd eerst contact op om een bezorgdag af te spreken.
 
Levering
Naast de mogelijkheid om uw meubelen bij ons op te halen  kunt u er voor kiezen de meubelen ook thuis te laten bezorgen. Ook indien u in een portiekwoning woont worden de meubelen bij u bezorgd tot in de des betreffende ruimte. Zodra u kiest om uw meubelen thuis te laten bezorgen nemen wij contact met u op om een dag af te spreken die u het beste uitkomt. Wij bezorgen op woensdag en op donderdag. U kunt één dag van te voren informeren welk dagdeel u de chauffeurs/monteurs kunt verwachten.
 
Montage
Veel van onze meubelen worden in pakket geleverd en zijn daar door gemakkelijk te bezorgen. Het bezorgen en monteren is bij Colijn standaard. Uw uitgekozen meubels worden gemonteerd door ervaren monteurs. U hoeft zelf geen zwaar werk te verrichten en u hoeft zich geen zorgen te maken om bouwtekeningen en gereedschap, want binnen enkele ogenblikken staan uw meubelen in elkaar. Bij de montage hoeft u geen rekening te houden met het verpakkingsmateriaal want wij voeren al het rest afval uiteraard voor u af. Colijn Interieur kan u veel werk uit handen nemen zodat u meteen met plezier kunt genieten van uw nieuwe meubels!