Bank 9020 by Papadatos


Design & Comfort met eindeloze mogelijkheden

Het '30 Years Anniversary' model van het Griekse design merk 'Papadatos'. De 9020 Sofa ademt luxe en design. Deze prachtige en zeer comfortabele bank is ontworpen door de heer Nasos Papadatos zelf, de mede-oprichter van Papadatos. Waarom een 'Anniversary Sofa'? Papadatos is in 1990 is opgericht en dit jaar, 2020, bestaat het merk 30 jaar. 

De 90.20 bank is de perfecte combinatie van design en comfort. 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Hieronder een aantal beschrijvingen van de mogelijkheden:
  • Er is keuze uit een zeer groot aantal Italiaanse stoffen en leren van zeer hoogwaardige kwaliteit
  • Er zijn meerdere elementen mogelijk en tevens is elk element verkrijgbaar in meerdere maten (elke keer 10cm groter of kleiner). Denk aan een bank met twee armleuningen van 220 cm tot aan een bank met twee armleuningen van 270cm. Daarnaast kan een hoek gecreëerd worden met bijvoorbeeld een terminal (met of zonder platform), een chaise longue of een daybed. Ook is er een poef mogelijk.
  • Ook verkrijgbaar als 'double sided sofa'
Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Bekijk hier meer van de collectie van het prachtige merk Papadatos.

Papadatos
De collectie van Papadatos bestaat uit diverse elementenbanken, fauteuils, eetkamerstoelen en tafels met een voortreffelijke kwaliteit en een prachtige afwerking. De filosofie is dat er een balans moet zijn tussen eenvoud en eerlijkheid, zodat de ontwerpen kunnen blijven groeien in de steeds veranderende wereld om ons heen.  

Prijs op aanvraag
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Bank 9020 by Papadatos

Bank 9020 by Papadatos