Bank Asterix Night


Fantastisch zitcomfort door de extra laag traagschuim

Asterix Nightis een zeer, zeer comfortabele en stijlvolle sofa. Verkrijgbaar als 2,5-zits of 3-zits met bijbehorende hocker. Ook mogelijk in een andere rug kussen samenstelling (2 vaste kussens) Asterix Day genaamd. Het zitcomfort heeft een dun schuim waarbij het kussen een kern heeft van zeer elastisch schuim dat is afgedekt met een traagschuim laag dat zich dankzij de hitte aan de vorm van het lichaam aanpast.
Asterix is ​​verkrijgbaar in stof of leder (veel keuze's in kleuren) en heeft een stevige dekking. Selecteer voor pallets voor meer comfort.Poten verkrijgbaar in staal, zwartstaal of hout.

Bekijk hier meer van de collectie van Furninova.

Furninova 
Het Zweedse design merk Furninova  staat garant voor topkwaliteit meubels met een fantastisch comfort en een voortreffelijk zitcomfort. De collectie bestaat uit banken, hoekbanken, fauteuils en stoelen. Voor de uitgebreide collectie worden enkel de beste materialen gebruikt zodat u lang kunt genieten van Furninova meubelen. Voor het design van de collectie werkt Furninova met befaamde designers, met als resultaat een unieke collectie met een design die tot in de kleinste details het perfecte resultaat geeft. 

Vanaf 1654,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Bank Asterix Night

Bank Asterix Night