Bank Bern


Moderne en tijdloze design bank, als hoekbank, bank, fauteuil of met hocker in stof of leer. Het kan allemaal!

Prachtige designbank van Het Anker. Deze bank heeft een zeer mooie belijning en een uitermate goed zitcomfort. Ook met een diepe zit verkrijgbaar. Doordat de bank in verschillende maten verkrijgbaar is komt hij ook in de iets kleinere huiskamer prima tot zijn recht. 

Bekijk hier meer van de collectie van het Anker.

Het Anker
Meubelindustrie Het Anker is een dynamisch en gezond bedrijf met als specialisatie de produktie en verkoop van zitmeubelen met lederen bekleding. Opgericht in 1928 is het Anker in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevende meubelfabrikant; marktleider in de Benelux en een gerespecteerde toeleverancier van vele internationale afnemers. Voor productie van de lederen en stoffen zitmeubelen maakt het Anker gebruik van de beste materialen. Topkwaliteit leder uit met name Italië en hoogwaardige stoffen van Europese fabrikanten maken een topproduct en… made in Holland! 

Service
Colijn ontneemt graag uw zorgen en daarom leveren en monteren we gratis uw uitgekozen meubelen graag bij thuis. Ook heeft u standaard 3 jaar garantie op uw uitgekozen meubelen.  
 

Vanaf 1499,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Bank Bern

Bank Bern