Bank Fermo


Moderne bank met veel leuke opties. Zowel als rechte en als hoekbank verkrijgbaar.

 

De nieuwste bank uit de Zizeau collectie, model Fermo. Zoekt u een bank die prominent haar plaats op eist, dan 'zit' u met de Fermo letterlijk en figuurlijk goed. Het beukenhouten frame zorgt voor jarenlang stevigheid en stabiliteit. De Nosagvering en de koudschuim extra zitkussens zorgen voor een heerlijk zitcomfort. In de hoekopstelling sluiten de kussens niet aan en zorgen de losse rugkussens voor een speels effect. Mocht u de rugkussens liever aansluitend hebben is dat uiteraard wel mogelijk. Het dienblad is inbegrepen bij de hoekopstelling. Indien u geen hoekopstelling wenst zijn de rugkussens automatisch aansluitend. 

Daarnaast is de bank verkrijgbaar in alle kleuren en stofsoorten. Er is een mogelijkheid om de zitting van de bank in een andere stof als de rugkussens te laten stofferen. Voor het dienblad en de pootjes is er keuze uit veel kleuren hout. 

Bekijk hier meer van de collectie van Meubi Trend. 

Meubi Trend
Meubi Trend is de meubelfabriek uit Oss die sinds 1976 kwaliteitsmeubelen produceert in diverse stijlen. 

Puur vakmanschap 
Elk meubelstuk dat de fabriek in Oss verlaat, heeft een keurmerk van hoge kwaliteit. Door de combinatie van hoogwaardige materialen, ambachtelijk vakmanschap en de meest moderne technieken is uitstraling, comfort en een lange levensduur altijd gewaarborgd. 
 

Nu vanaf 2-zits v.a. 1679,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Bank Fermo

Bank Fermo