Bank Lazaro


Trendy bank van Passe Partout met eindeloos veel opties!

Bank Lazaro van Passe Parout is een eigentijdse bank met heerlijk zitcomfort. De kussens zijn opgebouwd uit HR schuim met donsafdekking of traagschuim. De bank is samen te stellen uit heel veel verschillende elementen. Hierdoor is het makkelijk om de perfecte bank voor in uw woonkamer te creëren. Ga voor een rechte bank of voor een enorme hoekbank!

Naast de veelzijdigheid in opstellingen is de Lazaro ook verkrijgbaar in veel verschillende stoffen in alle kleuren. De bank is zo ontworpen dat het ijkt alsof hij zweeft. Dat komt door het slanke metalen frame. Voor het onderstel is er de keuze uit dit slanke metaal of houten poten waarbij keuze is uit meerdere houtkleuren.

Mocht u meer informatie willen over de beschikbare elementen kunt u ons altijd een berichtje sturen of bellen. 

Bekijk hier meer van de collectie van Passe Partout. 

Passe Partout
Enjoy life… Enjoy your sofa… Enjoy Passe Partout!       
De Zitmeubel collectie van Passe Partout kenmerkt zich tot modern, landelijk en romantisch en heeft een grote collectie zitmeubelen in huis, waarbij kwaliteit voorop staat. De filosofie van Passe Partout en zijn collectie voldoet aan alle verwachtingen om van je huis een thuis te maken, geniet van je gezin, van je interieur en een leven in balans.      
 

Nu vanaf 2 zits vanaf 1589,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Bank Lazaro

Bank Lazaro