Bank Lexus


Luxe modulaire bank die voorzien is van de laatste stijlkenmerken.

Deze comfortabele bank van Passe Partout is compleet samen te stellen naar wens. De elementen zorgen ervoor de de Lexus in bijna iedere woonkamer past. Met de lage onderrand sluit deze bank naadloos aan op de laatste interieurtrends. Om de bank niet te zwaar te doen ogen is er in het ontwerp voor gekozen om de rugkussens niet aan te laten sluiten. Hierdoor oogt het model luchtig en comfortabel tegelijk. Daarnaast zijn de rugkussens voorzien van een rolletje aan de achterkant die er voor zorgen dat de bank van achter ook mooi is om te zien.

Er is keuze uit eindeloos veel prachtige stoffen in alle kleuren en texturen die je je voor kunt stellen. De bank is standaard uitgevoerd met platte, beuken pootjes die in verschillende houtkleuren gemaakt kunnen worden. 

Benieuwd geworden? Kom bij ons langs om de verschillende opstellingen te bekijken en ontwerp de perfecte bank voor in jouw woonkamer!

Bekijk hier meer van de collectie van Passe Partout. 

Passe Partout
Enjoy life… Enjoy your sofa… Enjoy Passe Partout!       
De Zitmeubel collectie van Passe Partout kenmerkt zich tot modern, landelijk en romantisch en heeft een grote collectie zitmeubelen in huis, waarbij kwaliteit voorop staat. De filosofie van Passe Partout en zijn collectie voldoet aan alle verwachtingen om van je huis een thuis te maken, geniet van je gezin, van je interieur en een leven in balans. 
 

Vanaf 1.770,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Bank Lexus

Bank Lexus