Bank Lorenzo


De Lorenzo is een zeer comfortabele Sofa met een stijlvolle finish.

De perfecte combinatie tussen landelijk, eigentijds en lifestyle. De armleuningen zijn breder dan gebruikelijk en de kussens lopen aan de bovenkant rond voor een stoer en stijlvol aanblik. De UrbanSofa stofcollectie bestaat uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Met veel zorg door de designafdeling samengesteld uit de beste kwaliteit meubelstoffen. Door het ruime aanbod en de grote verscheidenheid slaagt u voor iedere stijl en elk interieur. Verkrijgbaar met of zonder voorzetkussen.
Opties:
  • 3 opties rug kussen casia, vintage en presto
  • Verkrijgbaar als 3, 2,5, 2-zits en als loveseat
  • Verkrijgbaar als hoek/loungebank
  • Veel losse elementen beschikbaar
Bekijk hier meer van de collectie van UrbanSofa.

UrbanSofa
UrbanSofa bezuinigt niet op kwaliteit! De banken van UrbanSofa worden uitsluitend geproduceerd uit hoogwaardige materialen. Zo wordt het frame gemaakt van massief beukenhout, gebruiken ze alleen stalen nosag binnenvering en vullen ze de zitting standaard met de allerbeste kwaliteit HR koudschuim. Daarnaast stellen ze de stoffencollectie met veel zorg samen. Voordat een stof in het stalenboeken terecht komt wordt deze uitgebreid getest.    

De UrbanSofa stofcollectie bestaat uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Met veel zorg door de designafdeling samengesteld uit de beste kwaliteit meubelstoffen. Door het ruime aanbod en de grote verscheidenheid slaagt u voor iedere stijl en elk interieur. 

Vanaf 895,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Bank Lorenzo

Bank Lorenzo