Bank Musa


Uitstekend zitcomfort, uniek vormgegeven.

Musa is een compacte bank . Musa is een botanische verzamelnaam voor bananenplanten- en bomen. In de armleuning is dit goed te zien dat de designer Hugo de Ruiter geïnspireerd is door de manier waarop een bananenplant zijn opgerolde nieuwe bladeren ontvouwt.

Musa is lichtvoetig door zijn Italiaans ogende ranke onderstel. De bank staat wat hoger op zijn pootjes, dat zorgt voor een soort luchtigheid die ruimte geeft aan lucht en licht. De ronde belijning geeft een heerlijk comfort in fauteuil en bank. Je kan je heerlijk nestelen in het hoekje.

Opstaan is door de open voorzijde en de stevige arm aan de voorzijde ook voor mensen op gevorderde leeftijd geen probleem. Musa kan worden uitgevoerd in 2 bekledingen,leer aan de achterzijde en stof aan de binnenzijde kan in Ton sur Ton of meer contrasterende kleuren worden uitgevoerd. Een subtiele lederen bies zorgt voor een hoogwaardig detail. De bank is er in 190 cm te leveren.

Musa is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen:
  • Musa bank 160 cm, 190 cm of 220 cm 
  • Musa fauteuil 90 cm
  • Veel stoffen en leer
  • Pootkleur zwart, brons of bruin
  • Veel combinaties in stof/leer op een bank (bicolor)
Bekijk hier meer van de collectie van gealux.

Roaring Twenties collectie van Gealux
Fashion, stijl en innovatie komen  fantastisch samen in deze Roaring Twenties collectie, bestaande uit diverse  fauteuils, banken en tafels, die Hugo de Ruiter samen met Rien Vermeulen voor Gealux heeft ontworpen. Een nieuw jaar ’20 in een nieuw decennium , en daarmee een mooi jaar om nieuwe inhoud te geven. 

 

Vanaf 1.960,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Bank Musa

Bank Musa