Bank Rockefeller


Lekkere robuuste uitstraling in mooie leersoorten.

Een stoere en robuuste uistraling creert u met deze zeer comfortabele bank combinatie Rockefeller die op de hoofdfoto is uitgevoerd in het natuurlijke pilotenleer. De Rockefeller bank is 108cm diep en 92cm hoog waardoor deze bank zeer geschikt is indien u wat groter bent of langere benen heeft. De Rockefeller is leverbaar als 1,5 zits van 112cm, 2,5 zits van 187cm, 3 zits van 222cm of ruime 4 zits van 262cm die ook leverbaar is in twee delen indien u een lastige ingang heeft in verband met de bezorging van de bank.

De Rockefeller is uiteraard leverbaar in geschuurd pilotenleer, africa leder, toledo leder, congo leder, apache leder en meer!

Bekijk hier meer van de collectie van het Anker.

Het Anker
Meubelindustrie Het Anker is een dynamisch en gezond bedrijf met als specialisatie de produktie en verkoop van zitmeubelen met lederen bekleding. Opgericht in 1928 is het Anker in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevende meubelfabrikant; marktleider in de Benelux en een gerespecteerde toeleverancier van vele internationale afnemers.
Voor productie van de lederen en stoffen zitmeubelen maakt het Anker gebruik van de beste materialen. Topkwaliteit leder uit met name Italië en hoogwaardige stoffen van Europese fabrikanten maken een topproduct en… made in Holland! 

Service
Colijn ontneemt graag uw zorgen en daarom leveren en monteren we gratis uw uitgekozen meubelen graag bij thuis. Ook heeft u standaard 3 jaar garantie op uw uitgekozen meubelen.  

 

Vanaf 1189,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Bank Rockefeller

Bank Rockefeller