Merken

Papadatos

About a sofa
Papadatos is een interieurlabel dat in 1990 is opgericht door George en Nasos Papadatos. Papadatos ontwerpt en produceert een prachtige lijn moderne designmeubels. De collectie van Papadatos bestaat uit diverse elementenbanken, fauteuils, eetkamerstoelen en tafels met een voortreffelijke kwaliteit en een prachtige afwerking. De filosofie is dat er een balans moet zijn tussen eenvoud en eerlijkheid, zodat de ontwerpen kunnen blijven groeien in de steeds veranderende wereld om ons heen. 

Unieke producten
Papadatos gebruikt alleen de beste kwaliteit materialen en speciaal opgeleide werknemers om de producten te produceren. Het merk is authentiek en uniek in de manier van ontwerpen en produceren. Bij Papadatos vinden ze dat elk product en project met een frisse blik en perspectief benaderd moet worden. Experimenteren is belangrijk, dit opent de weg naar nieuwe mogelijkheden en zo blijven ze zichzelf vernieuwen. De banken en fauteuils van Papadatos zijn uniek, hebben een fantastisch zitcomfort en vormen een goede basis in een modern interieur. Enkele van deze modellen worden door Colijn Interieur gepresenteerd, kom snel langs in onze showroom om ze zelf uit te proberen!

De filosofie van Papadatos
Volgens Nasos Papadatos is het succes van Papadatos te danken aan het geloof dat succes niet zit in overdrijven, maar in het harmonieuze samenspel van neutrale elementen omringd met frisse, nieuwe ideeën. Het doel is om modern met tijdloos te combineren, en elegant met comfortabel. Het team van Colijn Interieur geeft u graag advies  over de Papadatos meubels en over hoe u met deze prachtige meubels uw leefruimte kunt inrichten.

 

Bekijk de collectie
Bezoek de website van deze fabrikant