Bank Zermatt


Stoere bank, hout of metalen frame, moderne lifestyle

Zermatt van het Anker past eigenlijk in elk interieur. Door de aardetinten past Zermatt perfect bij een landelijk interieur. Kies een iets koelere tint en de bank staat geweldig in een modern interieur. Kortom een bank die lekker zit en altijd past.
De bank heeft enkele optie's om het uw bank te maken!
  • 2-zits, 2,5-zits of 3-zits
  • Keuze uit een ruim assortiment kwaliteit en kleuren leder/stof
  • Contrastiksel of stiksel zelfde kleur als bekleding
  • Poot in metaal of houten frame
  • Zitting is met koudschuim dat is afgedekt met dacron
Bekijk hier een greep uit de collectie van het Anker.

Het anker
Meubelindustrie Het Anker is een dynamisch en gezond bedrijf met als specialisatie de produktie en verkoop van zitmeubelen met lederen bekleding. Opgericht in 1928 is het Anker in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevende meubelfabrikant; marktleider in de Benelux en een gerespecteerde toeleverancier van vele internationale afnemers.
De gevoerde collectie is enorm breed en sluit aan bij de meest uiteenlopende wensen en smaken. Voor productie van de lederen en stoffen zitmeubelen maakt het Anker gebruik van de beste materialen. Topkwaliteit leder uit met name Italië en hoogwaardige stoffen van Europese fabrikanten maken een topproduct en… made in Holland!

Service
Colijn ontneemt graag uw zorgen en daarom leveren en monteren we gratis uw uitgekozen meubelen graag bij thuis. Ook heeft u standaard 3 jaar garantie op uw uitgekozen meubelen.   

Vanaf 1545,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Bank Zermatt

Bank Zermatt