Bank/hoekbank Bonbeno


Robuste serie van fauteuil tot 4-zitter, in leer en stof. Met of zonder capitons

Bankstel Bonbeno is eigentijds maar nu al een klassieker. Uitstraling van modern en eigentijds tot meer klassiek. Supermooie designbank!
  • Verkrijgbaar in veel verschillende combinaties; van fauteuil tot een 4 zitter en van een hocker tot een samengestelde hoekbank
  • Ruime keus in poten, onderstellen en afwerkingen 
  • In veel stof/leersoorten verkrijgbaar  
  • De zitdiepte is 55 cm en de hoogte zonder poot is 29 cm. 
Bekijk hier meer van de collectie van het Anker.

Het Anker
Meubelindustrie Het Anker is een dynamisch en gezond bedrijf met als specialisatie de produktie en verkoop van zitmeubelen met lederen bekleding. Opgericht in 1928 is het Anker in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevende meubelfabrikant; marktleider in de Benelux en een gerespecteerde toeleverancier van vele internationale afnemers.
Voor productie van de lederen en stoffen zitmeubelen maakt het Anker gebruik van de beste materialen. Topkwaliteit leder uit met name Italië en hoogwaardige stoffen van Europese fabrikanten maken een topproduct en… made in Holland! 

Service
Colijn ontneemt graag uw zorgen en daarom leveren en monteren we gratis uw uitgekozen meubelen graag bij thuis. Ook heeft u standaard 3 jaar garantie op uw uitgekozen meubelen.   

Vanaf 1369,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Bank/hoekbank Bonbeno

Bank/hoekbank Bonbeno