Bank Queen


De Queen bank heeft een exclusieve landelijke uitstraling en een authentiek karakter.

De Queen bank is onderdeel van de exclusieve Olàv Home collectie. De exclusieve meubelen uit de Olav collectie zijn vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen, gecombineerd met een heerlijk comfortabel zitcomfort. De zitmeubelen zijn ontworpen door eigen designers. De Queen bank heeft een exclusieve landelijke uitstraling en een authentiek karakter. Koninklijk zitcomfort gecombineerd met hedendaags klassiek! 

De Queen bank is verkrijgbaar in diverse opstellingen en afmetingen. Tevens verkrijgbaar als hoekbank, bankstel, loveseat, 2, 3 en 4 zitsbank. U heeft de keuze uit talrijke stoffen in diverse kleuren.

Bekijk hier meer van de collectie van Olàv.

Olàv
Olàv Home Collectie brengt de landelijke sfeer bij u in huis. De combinatie van hoogwaardige materialen en het hedendaagse comfort creëren de authentieke en exclusieve landelijke uitstraling van de Olàv Home Collectie. De eigen Olàv-designers ontwerpen de collectie.
De Olàv collectie wordt dus geheel in eigen beheer ontwikkeld en vervaardigd. Dit waarborgt de exclusiviteit van olav in uw woonkamer.  

2-zits vanaf 2.249,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Bank Queen

Bank Queen