Chandelier Petrol


Stijlvolle en tegelijk speelse kroonluchter met houten kralen.

Chandelier Petrol is een stijlvolle hanglamp en tegelijk een speelse touch. Dit komt vooral door het gekozen materiaal, namelijk hout. De kralen zijn allemaal van hout en afgewerkt met verf. De lamp is ook verkrijgbaar in het zwart. 
Afmetingen: 40x80 cm 

Bekijk hier meer van de collectie van Versmissen. 

Versmissen 
Versmissen Furniture & Decoration is een tweede generatie-familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring. Ze verstaan de kunst van het combineren als geen ander. Authentiek en klassiek, puur en natuurlijk, ruw en industrieel, elke combinatie is een begin van iets nieuws, iets persoonlijks en eigens. Versmissen Furniture & Decoration heeft alles in huis om dingen samen te laten komen, zodat voor elke gebruiker een omgeving wordt gecreëerd waarin hij of zij zich helemaal thuisvoelt.

Uniek en origineel
Doordat Versmissen Furniture & Decoration die unieke en originele items aan kan bieden die een inrichting of project onderscheidend en compleet maken, bekleedt het bedrijf een krachtige positie in de markt. 

Persoonlijk karakter
De inspiratie voor de collectie komt voort uit de wens om interieurs te creëren waarin verschillende culturen en stijlen samengaan. De vele reizen van de ondernemers, het internet en de globalisering van culturen leidden tot een eclectische collectie met een persoonlijk karakter. Klassieke, retro en moderne meubelstukken werden in een nieuw jasje gestoken, waarmee nieuwe hedendaagse stijl is ontstaan die heel eigen voelt.    

299,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Chandelier Petrol

Chandelier Petrol