Duld Vloerlamp


Stijlvol, verkrijgbaar in 2 hoogtes met veel keuze voor maten en stoffen voor de lampenkappen

Prachtige stijlvolle vloerlampen van het stijlvolle merk Duran. Er zijn meerdere hoogtes mogelijk en u heeft keuze uit een heel aantal lampenkappen. De opties:
  • Mogelijk in de hoogtes: 140 cm & 176 cm
  • Voor beide hoogtes heeft de voet de volgende afmeting: 20x20cm
  • Duran biedt een groot aantal stoffen en kleuren voor de lampenkappen
  • Mogelijke Kleuren van de lamp (het frame) : Black & New Bronze
  • Ook verkrijgbaar als tafellamp of muurlamp
Bekijk hier meer van het merk Duran.

Duran
Duran Lighting & Interiors levert al sinds 1987 exclusieve lampenkappen, meubelen kussens en accessoires. Alle ontwerpen zijn van de hand van meneer en mevrouw Duran en worden op ambachtelijke wijze vervaardigd met oog voor kwaliteit en detail. Kenmerkend voor de collecties van Duran is de combinatie van bijzondere hoogwaardige materialen en ingetogen kleuren, altijd met een twinkeling!
Of het nu lampenkappen, meubelen of kussens betreft, de signatuur van Duran herken je uit duizenden; kwaliteit en exclusiviteit, gecombineerd met de meest prachtige stoffen en materialen.

Alle lampen van Duran zijn traditioneel gemaakt in hun eigen werkruimte. Of het nou het frame is, de binnen- en buitenstof of de kleur van de leidingen, alles is handgemaakt met alleen de fijnste materialen. De missie van Duran is puur perfectie, van ontwerp tot uitvoering. Bij elke collectie streeft Duran Lighting & Interiors naar een goede samenhang tussen vernieuwing en eenvoud.

Vanaf 265,- (zonder shade/lampenkap)
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Duld Vloerlamp

Duld Vloerlamp