Eetkamerbank Zilt


Luxe eetkamerbank met unieke vormgeving

Eetkamerbank Zilt is dé eetkamerbank om voor te gaan wanneer u op zoek bent naar comfort en luxe. De bank is verkrijgbaar in verschillende breedtes en kan uiteraard gestoffeerd worden naar wens. De stevige, kwalitatieve zitting bied volgende ondersteuning om heerlijk te dineren en lang na te tafelen. Daarnaast zorgen de zachte rugkussens voor de perfecte balans tussen zacht en stevig comfort. 

De rugkussens zijn eventueel in een contrasterende stof te stofferen voor een speels effect. Om de aandacht volledig om de prachtige afgeronde zitting en rugleuning te vestigen hebben de ontwerpers van de Zilt besloten om een simpel maar stijlvol pootje onder de bank te plaatsen welke niet teveel aandacht opeist. 

Heeft u een rechte tafel? Dan is de bank in een rechte uitvoering verkrijgbaar. Daarnaast is de Zilt ook te verkrijgen in een ovale variant zodat deze perfect aansluit bij uw ovale of afgeronde tafel. 

Afmetingen: 
  • Hoogte: 80 cm
  • Zithoogte: 46 cm
  • Zit diepte: +-47 cm
  • Arm begint in de ronding op 34 cm
  • Breedte: Tussen de 200 cm en 300 cm
Bekijk hier meer van de collectie van DF Design.

Dutch Furniture Design
Maak kennis met de Nederlandse meubelfabrikant die gespecialiseerd is in maatwerk design zitmeubelen. Het bedrijf is in 2008 opgericht en gevestigd in centraal gelegen Buren. Sinds de oprichting heeft DF Design zich ontwikkeld tot een bekende speler in de Nederlandse meubelindustrie. De banken en stoelen van DF Design kenmerken zich door kwaliteit, design en maatwerk. Alle zitmeubelen worden met de hand gemaakt en geheel afgestemd op uw wensen. Zo garanderen zij een uniek meubelstuk van hoge kwaliteit, waarvan u jaren kunt genieten.

Prijs op aanvraag
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Eetkamerbank Zilt

Eetkamerbank Zilt