Eetkamerstoel C-Side


Veelzijdige eetkamerstoel die voor u op maat gemaakt kan worden

De C-Line eetkamerstoelen staan bekend om hun eigenwijze karakter, perfecte zit en eindeloze maatwerkopties. De stoel is verkrijgbaar met 4 verschillende soorten kuipjes die ieder net wat anders zullen aanvoelen. Hierom is het mogelijk om op zoek te gaan naar de perfecte zit voor u. Daarnaast is er keuze uit verschillende onderstellen om de stoel compleet te maken. Personaliseer de C-Line stoel en u kunt jaren lang genieten van een eetkamerstoel die voor u op maat gemaakt is.

Bekijk de afbeeldingen om te zien welke kuipjes en poten er mogelijk zijn. Daarnaast is er keuze uit eindeloos veel mooie stoffen en leersoorten om de stoel mee te bekleden. 

Bekijk hier meer van de collecties van Hofstede Raanhuis.

Hofstede Raanhuis
De collectie van Hofstede Raanhuis bestaat uit een uitgebreid aanbod van zitmeubelen en houtcollecties. De collectie van Hofstede Raanhuis staat voor eigentijd, inspirerend en sfeervol. Hofstede Raanhuis is een van de weinige fabrikanten met vele maatwerkmogelijkheden en ruimte voor individuele wensen binnen de standaardcollectie. Gecombineerd met de productie in eigen fabrieken biedt Hofstede Raanhuis hoogwaardige meubelen die naar eigen wens gemaakt kunnen worden.

Prijs op aanvraag
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Eetkamerstoel C-Side

Eetkamerstoel C-Side