Eetkamerstoel Carré


Deze zeer comfortabele Carré stoel is volledig naar uw wens aan te passen.

Deze zeer comfortabele Carré stoel is volledig naar uw wens aan te passen. Stoel Carré heft een fraai stiksel in de rugleuning. De Carré stoel is verkrijgbaar in diverse kleuren stof en leder. Tevens heft u de keuze uit diverse pootkleuren. De Carré stoel is verkrijgbaar met en zonder armleuning en met een hoge en lage rug.

Klik hier om meer van de collecties van Mobitec te bekijken.

Mobitec
Mobitec is een familiebedrijf in België, opgericht in 1990 en gespecialiseerd in de productie van stoelen, armstoelenen tafels van hoge kwaliteit. Mobitec stelt alles in het werk om aan de eisen en de verwachtingen van de klanten te voldoen:

"Een compleet innovatief ontwerp, een brede keuze in afwerking, de mogelijkheid de door klanten ingezonden stoffen en leersoorten te verwerken, een hoogstaande kwaliteitscontrole, een flexibele logistiek en een competente after-sales service."

Vandaag is Mobitec de belangrijkste fabrikant van stoelen in België met in totaal bijna 500 mensen in dienst, verdeeld over verschillende produktiebedrijven. Tegenwoording worden onze produkten in praktisch alle west-europese landen verkocht. Andere markten zijn eveneens in opkomst. 

Vanaf 249,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Eetkamerstoel Carré

Eetkamerstoel Carré