Eetkamerstoel Saga


Een evenwichten samenwerking van comfort en design

De eetkamerstoel Saga brengt comfort, kwaliteit en design samen in een geheel. Het ontwerp van het Belgische merk Mobitec past in ieder interieur. Slanke metalen poten compenseren harmonieus het royale zitvlak en leuning. Een evenwichtig contrast met een moderne touch. Heerlijk om in te zitten en prachtig in het interieur.
  • Verkrijgbaar in: Leer, kunstleer en stof
  • 59 x 84 x 60 cm ( LxHxB)
Bekijk hier meer van de collectie van Mobitec.

Mobitec
Mobitec is een familiebedrijf in België, opgericht in 1990 en gespecialiseerd in de productie van stoelen, armstoelenen tafels van hoge kwaliteit. Mobitec stelt alles in het werk om aan de eisen en de verwachtingen van de klanten te voldoen:

"Een compleet innovatief ontwerp, een brede keuze in afwerking, de mogelijkheid de door klanten ingezonden stoffen en leersoorten te verwerken, een hoogstaande kwaliteitscontrole, een flexibele logistiek en een competente after-sales service."

Vandaag is Mobitec de belangrijkste fabrikant van stoelen in België met in totaal bijna 500 mensen in dienst, verdeeld over verschillende produktiebedrijven. Tegenwoording worden onze produkten in praktisch alle west-europese landen verkocht. Andere markten zijn eveneens in opkomst.
 

Vanaf 399,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Eetkamerstoel Saga

Eetkamerstoel Saga