Eetkamerstoel Toro Hout


Minimalistische eetkamerstoel met groots karakter.

Eetkamerstoel Toro is met een minimalistisch design zowel verfijnd als comfortabel. Opvallend is de gebogen rugleuning met dubbele schuimlaag. Deze doet dienst als armsteun en hangt zonder zichtbare schroeven aan de achterkant van het houten onderstel.

De beschikbare houtsoorten voor het frame van de Toro zijn als volgt:
  • Beuk
  • Eik
  • Notelaar
  • Het frame is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren metaal
Deze houtsoorten zijn ieder in verschillende kleuren en afwerkingen verkrijgbaar. De Toro is te bekleden in veel verschillende stoffen en een aantal kleuren leder. Daarnaast is het mogelijk om de zitting in een andere stof te laten bekleden dan de rugleuning. Dit heet bi-stoffering. Op die manier kan de Toro een extra speelse uitstraling bieden en met de eindeloze keuze uit de stoffen en leersoorten kunt u uw karakter laten spreken.
 
Bekijk hier meer van de collectie van Mobitec.

Mobitec
Mobitec is een familiebedrijf in België, opgericht in 1990 en gespecialiseerd in de productie van stoelen, armstoelenen tafels van hoge kwaliteit. Mobitec stelt alles in het werk om aan de eisen en de verwachtingen van de klanten te voldoen:

"Een compleet innovatief ontwerp, een brede keuze in afwerking, de mogelijkheid de door klanten ingezonden stoffen en leersoorten te verwerken, een hoogstaande kwaliteitscontrole, een flexibele logistiek en een competente after-sales service."

Vandaag is Mobitec de belangrijkste fabrikant van stoelen in België met in totaal bijna 500 mensen in dienst, verdeeld over verschillende produktiebedrijven. Tegenwoording worden onze produkten in praktisch alle west-europese landen verkocht. Andere markten zijn eveneens in opkomst.


Vanaf 335,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Eetkamerstoel Toro Hout

Eetkamerstoel Toro Hout