Hanglamp Lora Set


Deze stijlvolle Lora Lamp is verkrijgbaar in meerdere maten!

Hanglamp Lora is een stijlvolle lamp met een uniek design. De gecombineerde materialen, de kapjes en het metaal er omheen, zorgen voor een harmonieuze uitstraling. De Lora hanglamp kan op verschillende manieren worden toegepast. Zo is de lamp enkel op te hangen of als set. De beschikbare maten van de Lora serie:
 
  • 1: Small: 30 x 40 (b x h)
  • 2: Medium: 40 x 50 (b x h)
  • 3: Large: 50 x 60  (b x h)
  • 4: XLarge: 60 x 70  (b x h)
Bij de set van drie wordt er een combinatie gemaakt van kap 1,2 & 3. Bij de set van 4 wordt een combinatie gemaakt van kap 1, 2, 3 & 4. De sets worden geleverd met een bijpassende plafondplaat. Voor deze plaat en het metaal rondom de lampenkappen kunt u kiezen uit verschillende kleuren metaal:
  • Zwart
  • New Bronze
  • Beige
Bekijk hier meer van de collectie van Duran Interiors.

Duran
Duran Lighting & Interiors levert al sinds 1987 exclusieve lampenkappen, meubelen kussens en accessoires. Alle ontwerpen zijn van de hand van meneer en mevrouw Duran en worden op ambachtelijke wijze vervaardigd met oog voor kwaliteit en detail. Kenmerkend voor de collecties van Duran is de combinatie van bijzondere hoogwaardige materialen en ingetogen kleuren, altijd met een twinkeling!
Of het nu lampenkappen, meubelen of kussens betreft, de signatuur van Duran herken je uit duizenden; kwaliteit en exclusiviteit, gecombineerd met de meest prachtige stoffen en materialen.

Alle lampen van Duran zijn traditioneel gemaakt in hun eigen werkruimte. Of het nou het frame is, de binnen- en buitenstof of de kleur van de leidingen, alles is handgemaakt met alleen de fijnste materialen. De missie van Duran is puur perfectie, van ontwerp tot uitvoering. Bij elke collectie streeft Duran Lighting & Interiors naar een goede samenhang tussen vernieuwing en eenvoud.

​​​​


Vanaf 749,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Hanglamp Lora Set

Hanglamp Lora Set