Headdemock


De luxueuze hangmat is niet afhankelijk van touw of boom, maar wordt bevestigd aan een solide draagsysteem.

De Headdemock hangmat (Brabants dialect voor ‘heb jij hem ook’) is, dankzij het sympathieke oversized design geschikt voor meerdere personen. Er zijn ook een hoofdkussen en een beschermhoes verkrijgbaar. 

De luxueuze hangmat is niet afhankelijk van touw of boom, maar wordt bevestigd aan een solide draagsysteem. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om een hangplek te creëren in de tuin of op het balkon.

De Headdemock is gemaakt van duurzame materialen. De stof is waterafstotend en UV resistent waardoor je jarenlang kunt genieten! De handige bijgeleverde draagzakken zorgen ervoor dat je hem gemakkelijk opbergt aan het einde van de zomer.

De hangmat is verkrijgbaar in de volgende kleuren: 
Zand, Oranje, Taupe, Jean Lichtblauw, Rood, Zwart, Lichtgrijs, Bruin, Limoen Groen, Petrol, Turquoise & Donkerblauw 

Bekijk hier meer van de collectie van Fatboy. 

Fatboy
In 2002 werd het Merk Fatboy in Nederland geïntroduceerd. 10 jaar na dato blijkt Fatboy een merk dat zich niet in een hokje laat stoppen. De producten zijn groots, oersterk, iconisch en onmisbaar in uiterlijk en functionaliteit.Met een collectie bestaande uit verrassende nieuwkomers en onvergetelijke klassiekers in frisse prints en onverwoestbare stoffen presenteert Fatboy een ongeëvenaarde Home & Outdoor living collectie.  

Vanaf 469,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Headdemock

Headdemock