Helder Vakkenkast


Deze kast kan u naar eigen smaak indelen.

Deze vakkenkast is onderdeel van de Helder collectie. Deze collectie is een zeer exclusieve collectie meubelen van topkwaliteit!

Deze collectie is van Nederlandse makelij en wordt hier door vakmensen met jarenlange ervaring gemaakt. Het hang- en sluitwerk is van topkwaliteit, ook lopen de laden in metalen geleiders voor uw gebruiksgemak. Deze kast kan u naar eigen smaak indelen. De kast is in vele maten verkrijgbaar.

Het is een strakke collectie, grotendeels massief hout. Verkrijgbaar in verschillende standaardkleuren, oa: eiken, lichtgrijs, middengrijs, donkergrijs, leem, taupe, roze, RAL 9010, creme, zwart, lei, steen en blauw. U kunt een kleur kiezen voor de buitenkant en voor de binnenkant. Dit kan in verschillende kleuren.

Bekijk hier meer van de collectie van Vermeer.

Vermeer
De productie van de meubelen van Vermeer vindt plaats in Nederland waar ze meubelen op maat vervaardigen. Naast de tafels welke ze op iedere gewenste maat produceren, maken ze o.a. kasten welke bijna allemaal op maat leverbaar zijn. In de eigen spuiterij worden de meubelen volgens iedere gewenste kleur afgewerkt, dit maakt Vermeer bv uiterst flexibel.
 

Vanaf 2919,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Helder Vakkenkast

Helder Vakkenkast