Coco Spiegel


Elegante Coco wandspiegel va gerecyclede teakhout.

De elegante Coco wandspiegel is een klassiek stuk dat niet snel uit de mode raakt. De ovale topvormige spiegellijst is gemaakt van hoogwaardige gerecyclede teakhout. Met zijn tijdloze en minimalistische design is de grote spiegel gemakkelijk te combineren in vele interieurstijlen.

De spiegel is verkrijgbaar in deze afmetingen:
  • 60 x 8 x 180 cm
  • 60 x 8 x 200 cm
  • 70 x 8 x 210 cm
Bekijk hier meer van de Coco collectie van d-Bodhi.

d-Bodhi
D-Bodhi staat voor vakmensen met een grote waardering voor natuur. voor d-Bodhi is de natuur niet alleen maar mooi, de natuur is alles. Het is de oorsprong van alle creatie en de bron van hun inspiratie. Bij het maken van meubels zoeken ze continu naar de best mogelijke harmonie tussen cultuur en natuur, waarbij ze de kunst van het vakmanschap gebruiken als middel om beide te eren. Ze maken gebruik van gerecyclede en organische materialen en volgen eeuwenoude technieken en Javaanse tradities om zo duurzame, en kwalitatief hoogwaardige meubelen te maken. 

Het assortiment van Must Living brengt je Interieur helemaal tot leven met het lifestyle concept. Een heerlijke collectie leuke authentieke woonspullen met een vleugje feel good. Een echte MUST in elk interieur.

Vanaf 469 -,
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Coco Spiegel

Coco Spiegel