Schoenenrek Rex


Verkrijgbaar in meerdere kleuren

Het Rex schoenenrek is een solide basis voor schoenen, sloffen en laarzen. Hij is vervaardigd uit hoogwaardig staal en afgewerkt in een witte, zwarte of nikkel poedercoating of in de blacksmith kleur.
  • Afmeting: 70 x 29 x 27cm
  • Verkrijgbaar in de kleuren: Wit, Zwart, Nikkel, Blacksmith & Groen (NIEUW!)
Bekijk hier meer van de collectie van Spinder Design.

Spinder Design
Spinder Design is een merk dat wordt geïnspireerd door het leven en combineert dit met de karakteristieke eigenschappen die ze zich door de jaren heen eigen hebben gemaakt. Zo blijven ze vernieuwen, maar toch de bekende industriële en robuuste vormen aanhouden die bij Spinder Design passen. Door dit te combineren met strakke lijnen en een stoere uitstraling, is een unieke collectie kleinmeubelen, kapstokken en opbergers ontstaan.
Ze volgen hun eigen koers en zijn daarmee toonaangevend in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van meubelen en woonaccessoires. De ontwerpen worden voornamelijk door henzelf gemaakt, maar soms ook met een beetje hulp van anderen. Spinder Design werkt namelijk samen met diverse ontwerpers die voor ons een aantal unieke ontwerpen creëren. Het resultaat: een bijzondere en krachtige collectie, net wat anders dan het gewone.

99,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Schoenenrek Rex

Schoenenrek Rex