Fatboy Transloetje


RETRO Led Tafellamp

Transloetje is leverbaar in acht verschillende kleuren…allemaal even aantrekkelijk.  Elke lamp heeft een eigen bedradingskleur die op subtiele wijze de kleur van Transloetje benadrukt.

Dankzij zijn transparante uiterlijk vormt de ouderwetse gloeilamp het middelpunt van de aandacht. Laat je vooral niet voor de gek houden, want ondanks zijn retro voorkomen is Transloetje in werkelijkheid een energiezuinige LED-lamp. Met een subtiele bediening bovendien: het licht gaat aan door simpelweg op het voetje te tikken. Tik nogmaals en de kracht en helderheid van de verlichting nemen toe.

Bekijk hier meer van de collectie van Fatboy. 

Fatboy
In 2002 werd het Merk Fatboy in Nederland geïntroduceerd. 10 jaar na dato blijkt Fatboy een merk dat zich niet in een hokje laat stoppen. De producten zijn groots, oersterk, iconisch en onmisbaar in uiterlijk en functionaliteit.Met een collectie bestaande uit verrassende nieuwkomers en onvergetelijke klassiekers in frisse prints en onverwoestbare stoffen presenteert Fatboy een ongeëvenaarde Home & Outdoor living collectie.   
 

95,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Fatboy Transloetje

Fatboy Transloetje