Handmade vazen Blue


Vijf prachtige handgemaakte vazen zodat elke set uniek is.

Deze mooie set vazen zijn handgemaakt en zo is iedere set uniek. De mooie blauwe kleur zorgt voor een rustige en toch rijke uitstraling in uw interieur. De vazen zijn in sets van 5 verkrijgbaar. 
Afmetingen (variëren per vaas): 13-18x15-29 cm 

Bekijk hier meer van de collectie van Versmissen. 

Versmissen 
Versmissen Furniture & Decoration is een tweede generatie-familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring. Ze verstaan de kunst van het combineren als geen ander. Authentiek en klassiek, puur en natuurlijk, ruw en industrieel, elke combinatie is een begin van iets nieuws, iets persoonlijks en eigens. Versmissen Furniture & Decoration heeft alles in huis om dingen samen te laten komen, zodat voor elke gebruiker een omgeving wordt gecreëerd waarin hij of zij zich helemaal thuisvoelt.

Uniek en origineel
Doordat Versmissen Furniture & Decoration die unieke en originele items aan kan bieden die een inrichting of project onderscheidend en compleet maken, bekleedt het bedrijf een krachtige positie in de markt. 

Persoonlijk karakter
De inspiratie voor de collectie komt voort uit de wens om interieurs te creëren waarin verschillende culturen en stijlen samengaan. De vele reizen van de ondernemers, het internet en de globalisering van culturen leidden tot een eclectische collectie met een persoonlijk karakter. Klassieke, retro en moderne meubelstukken werden in een nieuw jasje gestoken, waarmee nieuwe hedendaagse stijl is ontstaan die heel eigen voelt.  
 

Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Handmade vazen Blue

Handmade vazen Blue