Kapstok Clint 1


Verkrijgbaar in het Zwart & Blacksmith

De Clint 1 wandkapstok maakt deel uit van de Clint serie.
De Clint wandkapstokken zijn vervaardigd uit stalen buizen die in een ronde vorm gebogen zijn. Hierdoor heeft de Clint een moderne, maar ook een industriële uitstraling. Deze Clint 1 wandkapstok is goed te combineren met de overige producten uit de Clint serie, waaronder de schoenenrekken en spiegels. De kapstok is verkrijgbaar in de kleuren zwart en Blacksmith.
  • Afmeting: 60 x 13 x 13cm (b x h x d)
  • Verkrijgbaar in de kleuren: Zwart & Blacksmith
Bekijk hier meer van de collectie van Spinder Design.

Spinder Design
Spinder Design is een merk dat wordt geïnspireerd door het leven en combineert dit met de karakteristieke eigenschappen die ze zich door de jaren heen eigen hebben gemaakt. Zo blijven ze vernieuwen, maar toch de bekende industriële en robuuste vormen aanhouden die bij Spinder Design passen. Door dit te combineren met strakke lijnen en een stoere uitstraling, is een unieke collectie kleinmeubelen, kapstokken en opbergers ontstaan.
Ze volgen hun eigen koers en zijn daarmee toonaangevend in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van meubelen en woonaccessoires. De ontwerpen worden voornamelijk door henzelf gemaakt, maar soms ook met een beetje hulp van anderen. Spinder Design werkt namelijk samen met diverse ontwerpers die voor ons een aantal unieke ontwerpen creëren. Het resultaat: een bijzondere en krachtige collectie, net wat anders dan het gewone.

65,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Kapstok Clint 1

Kapstok Clint 1