Kapstok Tick


Verkrijgbaar in 1 kleur of een kleur gecombineerd met zamack chroom, koper & goud

De Tick is het zusje van de Bug kapstok. De Tick is tevens geïnspireerd op een insect, alleen blijft deze veilig op de muur zitten. In plaats van 7 haakjes heeft de Tick een uitklapbaar skelet voorzien van drie haakjes. Deze compacte, vrolijke wandkapstok is klein, maar multifunctioneel. Gebruik hem om je jassen op te hangen of om je thee- of handdoeken eraan te hangen. Door de grote variatie aan kleuren is er altijd een geschikte Tick voor woonkamer, kinderkamer, badkamer of hal te vinden.
  • Afmeting: 10 x 15 x 4,5 cm (b x h x d)
  • Verkrijgbaar in de kleuren: wit/zamack verchroomd, zwart/zamack verchroomd, rood/zamack verchroomd, grijs/zamack verchroomd, zuurstokroze/zamack verchroomd, transparant wit/zamack verchroomd, transparant zwart/zamack verchroomd, transparant lime/zamack verchroomd, transparant blauw/zamack verchroomd, hout deco licht/zamack verchroomd, hout deco donker.zamack verchroomd, wit/wit, zwart/zwart, rood/rood, wit/koper, zwart/koper, wit/goud, zwart/goud
Neem contact met ons op voor vragen en/of specifieke foto's van één van de bovengenoemde foto's.

Bekijk hier meer van de collectie van Spinder Design.

Spinder Design
Spinder Design is een merk dat wordt geïnspireerd door het leven en combineert dit met de karakteristieke eigenschappen die ze zich door de jaren heen eigen hebben gemaakt. Zo blijven ze vernieuwen, maar toch de bekende industriële en robuuste vormen aanhouden die bij Spinder Design passen. Door dit te combineren met strakke lijnen en een stoere uitstraling, is een unieke collectie kleinmeubelen, kapstokken en opbergers ontstaan.
Ze volgen hun eigen koers en zijn daarmee toonaangevend in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van meubelen en woonaccessoires. De ontwerpen worden voornamelijk door henzelf gemaakt, maar soms ook met een beetje hulp van anderen. Spinder Design werkt namelijk samen met diverse ontwerpers die voor ons een aantal unieke ontwerpen creëren. Het resultaat: een bijzondere en krachtige collectie, net wat anders dan het gewone.
 
 

29,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Kapstok Tick

Kapstok Tick