Kapstop Bug


Verkrijgbaar in 1 kleur of een kleur gecombineerd met chroom, donker of licht houd, goud & koper

Deze Bug heeft niets met computers te maken, maar is ontstaan vanuit het idee om een ruimtebesparende kapstok te maken. Het design is ontworpen door Hans Daalder en geïnspireerd op een kever. In plaats van vleugels slaat het skeletachtige kapstokje zeven ophanghaakjes uit.
Ook gesloten is hij een echte eyecatcher. Door zijn compacte design is de Bug een ideale kapstok voor in de hal, de slaapkamer of op kantoor. Daarnaast is hij multifunctioneel en kan hij worden gebruikt voor het ophangen van jassen, kleding en accessoires of gebruik hem gesloten als wanddecoratie. Er is altijd wel een plek te bedenken voor deze multifunctionele kapstok.
  • Afmeting: 10 x 15 x 4,5 cm (b x h x d)
  • Verkrijgbaar in de kleuren: wit/wit, zwart/wart, wit/chroom, zwart/chroom, rood/chroom, lichtgrijs/chroom, blauw/chroom, zuurstokroze/chroom, lime/chrome, hout deco licht/chrome, houte deco donker/chrome, rood/rood, wit/koper, zwart/koper, wit/goud, zwart/goud
Neem contact met ons op voor vragen en/of specifieke foto's van één van de bovengenoemde foto's.

Bekijk hier meer van de collectie van Spinder Design.

Spinder Design
Spinder Design is een merk dat wordt geïnspireerd door het leven en combineert dit met de karakteristieke eigenschappen die ze zich door de jaren heen eigen hebben gemaakt. Zo blijven ze vernieuwen, maar toch de bekende industriële en robuuste vormen aanhouden die bij Spinder Design passen. Door dit te combineren met strakke lijnen en een stoere uitstraling, is een unieke collectie kleinmeubelen, kapstokken en opbergers ontstaan.
Ze volgen hun eigen koers en zijn daarmee toonaangevend in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van meubelen en woonaccessoires. De ontwerpen worden voornamelijk door henzelf gemaakt, maar soms ook met een beetje hulp van anderen. Spinder Design werkt namelijk samen met diverse ontwerpers die voor ons een aantal unieke ontwerpen creëren. Het resultaat: een bijzondere en krachtige collectie, net wat anders dan het gewone.

39,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Kapstop Bug

Kapstop Bug