Square tv opzet


Collectie Square is een zeer exclusieve collectie meubelen van topkwaliteit!

Deze TV-dressoir is onderdeel van De Square collectie. Deze collectie is een zeer exclusieve collectie meubelen van topkwaliteit!

Deze collectie is van Nederlandse makelij en wordt hier door vakmensen met jarenlange ervaring gemaakt. Het hang- en sluitwerk is van topkwaliteit, ook lopen de laden in metalen geleiders voor uw gebruiksgemak. Deze dressoir kan u naar eigen smaak indelen. De dressoir is in vele maten verkrijgbaar.

Het is een strakke collectie, grotendeels massief hout. Verkrijgbaar in verschillende standaardkleuren, oa: lichtgrijs, middengrijs, donkergrijs, leem, taupe, roze, RAL 9010, creme, zwart, lei, steen en blauw. U kunt een kleur kiezen voor de buitenkant en voor de binnenkant. Dit kan in verschillende kleuren.

Bekijk hier meer van de collectie van Vermeer.

Vermeer
De productie van de meubelen van Vermeer vindt plaats in Nederland waar ze meubelen op maat vervaardigen. Naast de tafels welke ze op iedere gewenste maat produceren, maken ze o.a. kasten welke bijna allemaal op maat leverbaar zijn. In de eigen spuiterij worden de meubelen volgens iedere gewenste kleur afgewerkt, dit maakt Vermeer bv uiterst flexibel.

Vanaf 1289,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Square tv opzet

Square tv opzet