Teak Graphic TV cupboard


Een uniek tv-meubel met prachtige details

Ontwerper Alain van Havre begon met een zoektocht van het combineren van driehoekige vormen. Voor hij het wist had hij een interessante compositie van teak gemaakt. Uiteindelijk heeft de ontwerper met Ethnicraft het oppervlak geborsteld om de nerven en het gevoel van beweging nog meer te benadrukken.

Deze kast heeft 2 lades en 1 flip-down deur en wordt ondersteund door een metalen onderstel. Dit tv-meubel is ook te verkrijgen met één lade en 1 1 flip-down deur. De kast is verkrijgbaar in twee maten.

Afmetingen:
  • 160 x 45 x 51
  • 240 x 45 x 51

Bekijk hier meer van de collectie van Ethnicraft.

Ethnicraft
Ethnicraft creëert prachtige meubels en decoratieve objecten die de basis van je interieur zullen zijn. De collecties zijn er om de verhalen van je leven te inspireren. Ethnicraft is al 25 jaar bezig met het ontwerpen van de mooiste, tijdloze meubels van solid hout. De meubelen gaan door de jaren heen echt leven en dragen zo mooie herinneringen met zich mee. De meubelen van Ethnicraft zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen makkelijk jaren mee gaan. De ontwerpers geloven dat het hout dat gebruikt wordt de tijdloze basis voor een echt thuis zal zijn.

Vanaf 1819,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Teak Graphic TV cupboard

Teak Graphic TV cupboard