Bookrack Harmony


Stoere kast met planken die bekleed zijn met leder.

Bookrack Harmony is een perfect rek voor in iedere ruimte van uw huis. De open vakken zorgen ervoor dat u makkelijk bij de spullen in de kast kunt of dat uw mooiste accessoires goed zichtbaar zijn. De kast heeft een speelse look door de a-symmetrische verdeling van de vakken.

Harmony is verkrijgbaar in zwart gepoedercoat metaal. De planken zijn bekleed met stoer, zwart leer. Zo weet u zeker dat u een unieke kast heeft met een gave uitstraling! 

Afmetingen: 190x120x35 cm

Bekijk hier meer van de collectie van DTP Interiors

DTP Interiors
DTP Interiors is de groothandel van twee unieke Nederlandse merken in Interieur & Wonen. Namelijk DTP Home en Must Living. 

De Collectie van DTP Home bied sinds 2006 een brede variatie basics die zowel tijdloos als vernieuwend zijn. In hun duurzame en avontuurlijke assortiment geeft DTP gebruikt hout een nieuw leven. In 2019 zijn al hun collecties samengebracht onder de naam DTP Home.

Het assortiment van Must Living brengt je Interieur helemaal tot leven met het lifestyle concept. Een heerlijke collectie leuke authentieke woonspullen met een vleugje feel good. Een echte MUST in elk interieur.

Nu vanaf 1299,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Bookrack Harmony

Bookrack Harmony