Broodkast Edge


Praktisch en stijlvol

Een kast als de broodkast van vroeger. Van oorsprong is het een smalle kast met een of twee deuren en veel praktische opbergruimte. Tegenwoordig wordt de kast multifunctioneel ingezet en is deze kast ook ideaal voor in de woonkamer of werkkamer. Dankzij de talloze opties past deze kast altijd in uw interieur.

• Deze kast kan geheel op maat worden gemaakt.

Een stijlvolle slanke kast op maat die veel opbergruimte biedt. U kunt de kast qua uiterlijk, maar ook van binnen helemaal indelen naar uw wensen. Vindt u het fijn als de kast een deur heeft of wilt u ook lades? Deuren met glas zijn een optie zodat u een doorkijkje heeft naar mooie items in de kast. Of kiest u liever voor nog meer opbergruimte? Dan kunt u de kast ook breder laten maken. Verkrijgbaar in eikenhout met twee verschillende afwerkingen. Rustiek of juist glad in prachtige natuurlijke tinten. De Edge collectie bestaat uit een broodkast, wandkast, boekenkast, barkast, sidetable, dressoir, tv-meubel, wandconsoles, eetkamertafels, salontafels, bijzettafels en bartafel.

Bekijk 
hier meer van de collecties van Hofstede Raanhuis.

Hofstede Raanhuis
De collectie van Hofstede Raanhuis bestaat uit een uitgebreid aanbod van zitmeubelen en houtcollecties. De collectie van Hofstede Raanhuis staat voor eigentijd, inspirerend en sfeervol. Hofstede Raanhuis is een van de weinige fabrikanten met vele maatwerkmogelijkheden en ruimte voor individuele wensen binnen de standaardcollectie. Gecombineerd met de productie in eigen fabrieken biedt Hofstede Raanhuis hoogwaardige meubelen die naar eigen wens gemaakt kunnen worden.


 

Prijs op aanvraag
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Broodkast Edge

Broodkast Edge